Csemer Boglárka - Boggie

WARS FOR NOTHING

előadó: CSEMER BOGLÁRKA – BOGGIE

zeneszerző: SEBESTYÉN ÁRON, CSEMER BOGLÁRKA

szövegíró: BORI SÁRA HELÉNE

Kattanj rá a dalszövegre! (zeneszoveg.hu)

Támogasd Eurovíziós kedvenced egy dalletöltéssel a Fair Play jegyében! (fairplayhungary.hu)

A Boggie formáció Csemer Boglárka, Boggie, fiatal dalszerző, énekesnő és
Sebestyén Áron zongorista együttmőködését takarja.

A harmonikus dallamvezetésnek, a felszabadult játéknak köszönhetıen, a zenekörbeöleli hallgatóját, a francia nyelvő dalszövegnek és Boggie egyedi
hangszínének köszönhetıen pedig egy varázslatos világba kerülünk.
A Boggie formáció 2010-ben alakult, Boglárka mellett alapító tagja a zenekar
zongoristája és fő szerzőtársa, Sebestyén Áron.

A zenekari felállás 2013-ban nyerte el jelenlegi formáját: az ének és a zongora mellett dob, gitár, basszusgitár és elektromos cselló teszi színesebbé a hangzásvilágot. 2012-ben Magyar Jazzszövetség különdíjjal jutalmazza a Japánkert címő dalukat, 2013 áprilisában pedig megjelent első, háromnyelvű albumuk, mely a 3. helyen indított az amerikai Billboard magazin jazz album listáján, illetve ugyanott 17. volt a világzenei albumok között, köszönhetıen többek között az album első klipes dalának.

A Parfüm / Nouveau Parfum elsöprő nemzetközi sikert aratott, világszerte több mint 30 millió ember volt kíváncsi rá alig néhány hét leforgása alatt. Második, All is One is All címő albumuk 2014. október végén látott napvilágot, szintén korábbi kiadójuk, a Tom-Tom Records gondozásában.

Külföldi meghívásoknak eleget téve koncerteztek már többek között Frankfurtban, Münchenben, Bécsben és Amsterdamban. Több koncertet adtak már Párizsban is, 2013-ban a JAZZ SUR SEINE fesztivál nyitónapjának egyik produkciója Boggie volt.

A New York-i közönség 2014-ben találkozhatott velük először.