Proof of life

HOL A HATÁR

zeneszerző: KRAJCZÁR PÉTER

szövegíró: KRAJCZÁR PÉTER, SCHMÉL CSABA. NAGYVÁRADI NELLI

Kattanj rá a dalszövegre! (zeneszoveg.hu)

Támogasd Eurovíziós kedvenced egy dalletöltéssel a Fair Play jegyében! (fairplayhungary.hu)

Schmél Csaba (Artos Csabi)

1994-ben kezdtem el zenével foglalkozni, közelebbről rappelni.

Az A.R.T nevű formáció tagjaként turnéztam be az országot, megfordulva minden underground helyen.

Indultunk a Fila Rap Jam versenyen mind a 4 évében, ahol az utolsón 1999-ben 2. helyig jutottunk.

Számos válogatáslemezen jelentünk meg.

A csapat feloszlott, így 2003-tól magam csinálom a zenéket.

Azóta több itthoni előadónak írtam zenét.

Ezáltal ért a megtiszteltetés, hogy 2013*as Fonogram díjat megkapó  év zenéjében oroszlán részt vállaltam.

Lelovics György

1995-ben Velence- Budapest vonalon hallott  Metallica szám „One” hatására határozta el, ha törik, ha szakad, megtanul gitározni. Az első pár évben még magát képezve sajátította el az alapokat, majd a későbbiekben beiratkozott az első gitártanárokhoz: Györki István (Akela) és Pavelka Gyula (Akela) . 1999-ben csatlakozott az első komoly bandához szólógitárosként (Awake 1999-2002), majd 2007-ben lépett be a Face Melters bandába „rendezői bal oldali” gitárosként. 

Továbbiakban saját ötleteit vetette C:\ HDD-re és keresi a módját annak, hogyan lehet a gitárból a lehető legelvetemültebb industrial, és egyéb aberrált hangokat kihozni.

Kedvencei: Paul Gilbert, Mattias IA Eklundh, Tom Morello, Wes Borland, Dimebag Darell, Lukács Peta és még sokan mások 

Virághalmy Bálint

Édesapja fizikus, Édesanyja zeneakadémiát végzett tanár. Így ő is e kettő között vacillált mindig. Érettségi előtt nagy volt a dilemma, hogy merre tovább, és végül, meglepő módon édesapja rakta le a pontot, hogy neki gitárosnak kell menni.

A gimnáziumi évek alatt id. Puliusz Tibor volt az első gitártanára, aki a rock műfajt ismertette meg vele. Gimnázium után Gyárfás Istvánhoz járt, aki megszerette vele a jazzt. Később Felvételizett a Kőbányai Zenei Stúdióba. Az első három évben Maróti Zoltán volt a tanárja, a negyedik továbbképzőben pedig Kormos János.

Kőbányát kiváló eredménnyel, sőt évfolyamkiemeltként sikerült elvégeznie.

A szakiskola után még három évet járt Szekeres Tamás gitáriskolájába.

2010-ben beválasztották az újgitáros tehetségkutató döntősei közé.

Kedvenc gitárosai is többnyire rockzenészek: Paul Gilbert, Steve Vai, Andy Timmons, John Petrucci, Dandó Zoli és ég rengetegen.

Bensó Pál

Az első hangszeremet a Bonyhádi Zománc Művek termékeiből válogattam össze. Mikor Szüleim megunták az edények és fedők csörömpölését, dobtanárhoz vittek, és elkezdődött a történet. Azóta eltelt sok hosszú és rövid év, jobbnál jobb dobtanároktól tanulhattam meg, hogy mi az a „kettő, négy”.  (Nem szándékos a rímelés!) Eddig, akik „mögött” már legalább egy nyolcadnyit ráütöttem a pergőmre: Papp Gyula zenekara a Mother Funker; Zalatnay Cini; Fiesta; Ágnes Vanilla; Blow up; Kefír; Bella Levente; Hoffmann Mónika; Kowalsky meg a Vega; Dobrády Ákos; Frank Zappa Emlékzenekar; Buppa, Proof of Life, Deniz és a Tour the Funk.

Ásós Attila

Ásós Attila "Pacsirta" 1980-ban született Magyarbánhegyesen. Nagyon régóta zenél, saját dalai is vannak, környezetében ismert/elismert zenész. Sokat dolgozik saját stúdiójában, de segít a ház körül rokkantnyugdíjas szüleinek, főképpen dinnyeszezonban. Van egy tízéves kislánya, Martina.

28 évesen jelentkezett a Megasztár4 válogatására, ahol bejutott a legjobb 10 közé. A Megasztár4 búcsúdalát ő is írta.

2010 – Örök szerelem ALBUM