Passed

MESMERIZE

zeneszerzők és szövegírók: NIZALOWSKI DOROTTYA,NIZALOWSKI FANNI, GODZSÁK DÁVID, SZABÓ LEVENTE

Kattanj rá a dalszövegre! (zeneszoveg.hu)

Támogasd Eurovíziós kedvenced egy dalletöltéssel a Fair Play jegyében! (fairplayhungary.hu)

A PASSED nevű formációt négy tag alkotja, Nizalowski Dorottya, Nizalowski Fanni, Godzsák Dávid és Szabó Levente. Dorottya és Fanni már több, mint 10 éve hárfáznak, jelenleg a Szent István Zeneművészeti Szakközépiskola tanulói. Az ikreknek az elmúlt két évben számos koncertje volt komolyzenei duójukkal és az iskolai zenekarokkal. Céljuk a hárfa népszerűsítése a populáris kultúrában. A zeneelméletben rendkívül jártasak, ami nagy hatást gyakorol a PASSED dalaira.
 
Godzsák Dávid hét éve gitározik és basszusgitározik. Két rockzenei bandája volt, az egyikkel több éven át heti rendszerességgel koncerteztek. 2014-ben elvégezte az imPro Budapest School of Music Technology-t, ahol a zenei produceri ismereteit fejlesztette. Dávid és Levente közösen üzemeltetik a GOMA nevű formáció.
 
Szabó Levente tizenhárom éve zongorázik, és három éve készít dalokat a hálószobájában. Ő is zenei producerként tevékenykedik, illetve szintén az imPro producerképzőben végzett, ezen felül intenzíven érdekli a filmkészítés.
 
A fiúk akkor ismerkedtek össze, amikor együtt szerkesztették a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium iskolai rádióját. Később Budapesten folytatták a tanulmányaikat, ahol találkoztak Dorottyával és Fannival. A megismerkedés új színt, új feladatokat és célokat vitt mind a négyük életébe. A PASSED 2014 nyarán alakult meg, azóta számos kisebb fellépésük volt, továbbá a 2014-es Miss Universe zenei szekciójában is közösen dolgoztak. A fiúk a zenei alapért, Fanni a hárfaszólamért, Dóri a dallamokért és a szövegért felelős, de lényegében közösen alkotnak. Első kislemezük 2015 januárjában fog megjelenni.