Azerbajdzsán énekesével andalgott Boggie

https://www.youtube.com/watch?v=0zMKowyhYGU

Ellátogatott Magyarországra Azerbajdzsán énekese. Elnur Hüseynov promóciós turnéra indult hétvégén, Lettországban a Eurovision pre-party-n lépett fel, következő hétvégén Hollandiában a Eurovision In Concert-re látogat el, majd Moszkvába utazik a Pre-Eurovision Concert-re. Az állomások között Budapest az egyetlen, ahová nem valamilyen eurovíziós rendezvény miatt jött el, hanem szimplán az ország miatt. 

Azerbajdzsán 2008-ban vett részt az Eurovízión először, ekkor pont Elnur volt az egyik az akkori azeri duóból. A török Voice legutóbbi szériájának győztese 7 év után tehát újra visszatér, az Eurovízión most szólóénekesként vesz részt.

Két éjszakát töltött Budapesten Elnur, hétfőn pedig meglátogatta a közmédiát is. Interjúkat adott, fellépett a Duna TV Kívánságkosár című műsorában, majd a belvárosban összehoztunk neki egy randit Boggie-val. A magyar és az azeri énekes hamar megtalálta a közös hangot. Bár elnur vitt egy csokor tulipánt Boggie-nak, ennél nem ment tovább az udvarlás.

Az viszont kiderült, hogy három lényeges pontban nagyon hasonlítanak. Mindketten 28 évesek, mindketten hasonló zenei tanulmányokon vannak túl, és mindketten a békéért énekelnek.

NÉZD MEG A VIDEÓT!