Transzvesztita duett szörnyekkel | BOGGIE a 8. - Eurovíziós Híradó #28

https://www.youtube.com/watch?v=YKbnqOOR8ik

Transzvesztita-duett szörnyetegekkel. Ezzel ünnepelte a BBC a 60-dik Eurovíziót. A jubileumi gálán a fesztivál eddigi két transzvesztita győztese, Dana International és Conchita Wurst együtt énekelte az ABBA eurovíziós slágerét, majd csatlakoztak hozzájuk a szintén korábbi győztes Lordi szörnyetegei és további egykori résztvevők. A londoni műsorban egyébként fellépett még több egykori eurovízió-győztes, köztük Loreen is.

Boggie dala a 8-dik az Eurovízió első győztesének listáján. Lys Assia 1956-ban nyert a dalfesztiválon, most pedig összeállította saját toplistáját az idei mezőnyből. Ezen a 8. a magyar dal.

Idén is megajándékozzuk a ti kedvenceteket. Egy A Dal 2015 CD-t adunk majd át Bécsben annak az előadónak, akire a legtöbben szavaztok. Tavaly Sanna Nielsen kapta A Dal CD-t, rajta 30 magyar számmal. Sanna Nielsen ezután 3. lett az Eurovízión, idén pedig a svéd nemzeti döntőt vezette. Most is kommentben várjuk a neveket: melyik ország versenyzője kapja A Dal 2015 CD-t? Kommentet lehet írni ez alá az Eurovíziós Híradó alá a YouTube-on és a Facebook-on.