Boggie első próbája az Eurovízió színpadán

https://www.youtube.com/watch?v=yDpJXpQjknw

Energiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Boggie. A DAL 2015 győztese ma járt először a Wiener Stadthalle-ban. Itt rendezik meg jövő héten az Eurovíziót.

Ma volt Boggie első próbája az Eurovízió színpadán. Idén már ezen az első alkalmon is a színpadi ruhában kellett fellépni. A magyar csapat megkapta öltözőjét, ettek, ittak, interjúkat adtak, ráhangolódtak a nagy pillanatra. Dél körül indult az ilyenkor szokásos túra. Először a hangot állították be, felszerelték a fülmonitorokat, tökéletesítették a mikrofonok beállításait. Később a színpad mellett meg kellett várni az előttünk próbáló szerbeket, akiknek a dalára a vokalásták táncolni kezdtek. Miután így leküzdötték a kezdeti izgalmakat, beléptek az arénába.

A színpadon többször is elpróbálták a produkciót. A fellépők és a kamerák mozgását kellett leginkább csiszolni. Nagy képernyőn láthattuk, hogy nézne ki az előadás, ha most menne élőben a tévében, ezt pedig A Dal rendezője, Koós György fel is vette magának, hogy ki tudja elemezni, és a lehető legjobb iránymutatásokat adhassa a stábnak és a helyi rendezőnek. A próba után a magyar delegáció a nemzetközi stábbal egy kisebb moziteremben részletesen kielemezte a felvételeket, és megbeszélték a változtatásokat.

Boggie-ra ezután egy hatalmas konferenciateremben nemzetközi sajtótájékoztató várt, majd több órán keresztül adott egyedi interjúkat.

Hogy mindez hogy nézett ki, és mi minden történt még, kiderül videónkból!

Erről a napról is még több kulisszatitok derül majd ki május 19-én, kedden, az első elődöntő előtti Elővízióban, 20:30 perctől a Duna TV-n!