Boggie hullámvasúton sikoltozott

https://www.youtube.com/watch?v=_oCv6OKRP1A

Városnéző napot tartott Boggie és csapata. Az első állomás a Duna partja volt. Az énekesnő hajós kirándulással egybekötött reggelin vett részt, ahol a szerb delegációval és dél-afrikai újságíróval is találkozott.

Az út végére elállt az eső is, és elkezdődhetett a kis belvárosi séta a Stephansplatz felé. Útközben szelfiket készített csapatával az Eurovízió hivatalos oldalának. A dómba véletlenül a román versenyzővel együtt sikerüt bemenni.

A Boggie-csapat később metróval ment a Prater felé, út közben pedig elénekelték az utasoknak a Wars For Nothing-ot, akik hatalmas tapssal fogadták a metróban rögtönzött koncertet.

A Prater-ben sok mindent ki is próbált A Dal győztese. Az óriáskereket, a városban repülő virtuális hullámvasutat, a legmodernebb techno-lézer hullámvasutat és például a szellemvasutat is. A legidősebb hullámvasúton pedig végre hallhattuk Boggie-t sikítani! Ez látható ezen a videón, hamarosan pedig jön még több, illetve a legtöbb részletet az Elővízióban mutatjuk, kedden 20:30-tól a Duna TV-n.

Nézd meg a videót!