Magyarország legrangosabb zenei díját kapta meg Boggie! Lemeze, a All Is One Is All (ezen található a Wars for Nothing című eurovíziós dal is) lett az év hazai klasszikus pop-rock albuma. A kategória jelöltje volt még Ákos, a Hooligans, a Magna Cum Laude és Rúzsa Magdi, őket győzte le A Dal 2015 győztese.

Az Eurovízió magyar indulója mellett Fonogram-díjat kapott a  gálán a DAL-ban többször is részt vevő Gájer Bálint, a Wellhello, Szabó Balázs Bandája, Vekonyz, a Halott Pénz (kettőt is), az Apey and the Pea, Nótár Mary, Halász Judit, Berki Tamás és Sárik Péter, a Söndörgő, a Middlemist Red és Pásztor László.

“A nagy hagyományokkal rendelkező, egykor a Budai Ifjúsági Parknak helyet adó Várkert Bazárban került sor a Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestre. Az est programját a helyszínre meghívott szakmabelieken túl a nagyközönség is követhette, méghozzá élő streamen keresztül a petofilive.hu oldalon, illetve többször bejelentkezett a Petőfi TV is. Aki lemaradt, az sem marad ki; a nyertesek neveit ugyan már tudjuk, de az emlékezetes produkciókkal tűzdelt műsort – Tatár Csilla és Harsányi Levente vezetésével – újra megtekinthető volt 2015. május 31-én, vasárnap 20:00-kor, ismét a Petőfi TV-n.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.