A természetes hatású műfűnek megvan az a maga különlegessége, hogy semmilyen teendőnk nem lesz vele a lerakása után, bár megszólalásig hasonlít az igazi gyepre. Még az a jól megszokott természetközeli élmény is a miénk lesz, melyet akkor szoktunk érezni, amikor az igazi fűre lépünk.

Na de mennyiért lehetünk a “szép zöld gyep” büszke tulajdonosai, azaz milyenek a műfű árak napjainkban?

A műgyep tégla esetében négyzetméter árakban számolnak a különböző webshopokban. Példaképpen kiválasztottunk a Grassland kínálatából egy olyan műfű típust, ami ideális választás lehet egy kertbe: a TRIBUTE műfű 9500 forint per négyzetméter áron van mely a műfű árak között mondhatni közepesnek számít. A TRIBUTE 43 cm-es szálhosszúságú és színe kevert, a zöldes szálak mellett barnás színű szálak is láthatóak, ettől még természetesebb a hatás.

A műfű árak bár sok esetben kedvezőek, de azért is számít jó befektetésnek a gyeptégla, mert a rendes fűvel járó kellemetlenségektől teljesen megőriz minket a műfű.

A már említett Grassland kínálatában a műfű minőség szempontjából is piacvezető, a webshopjukban 24 különféle típus található, melyek közül az egyik a fent említett TRIBUTE. Ez változatos műfű árakban érhetőek el. A többi típus mind eltérő szín, szálhosszúság szempontjából, mindegyiket más és más platformon érdemes használni, vannak ugyanis olyan műfű fajták, melyek teraszokon működnek jobban, ahogy olyanokat is találunk, melyek inkább a sportpályákra valók, mint a kertekbe. De erről kapunk instrukciókat, ismertető anyagot a honlapon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük