Az adóhatóságnak vagy az államnak való tartozás ijesztő dolog lehet, különösen akkor, ha olyan szavakat jutnak észbe, mint a zálogjog, az illetékek és a bérlevonás.

Ez az oka annak, hogy az adóellenőrzés kapcsán adótartozás-könnyítési szolgáltatásokat lehet igénybe venni, amelyek kevésbé teszik stresszessé az adóhivatallal vagy az állammal való foglalkozást. Egy olyan vállalkozás adószakértői, mint a Céghmester ismerik az ellenőrzési folyamat csínját-bínját, az adóhatóság kommunikációját, valamint az adókra és az adótartozás behajtására vonatkozó jogszabályokat.

Ha jelenleg adótartozása van, akkor ingyenes, kötelezettségmentes konzultációt lehet kérni sok esetben egy adószakértővel még az adóellenőrzés előtt, hogy felmérjék a helyzetet. A konzultáció során az adószakértő együttműködik Önnel, hogy megértse azokat a körülményeket, amelyek az Ön által kezelt problémákhoz vezettek, jelenlegi pénzügyi helyzetét, valamint az adóhatósággal vagy az állammal folytatott kommunikációját. Ezek fontos lépések az adóellenőrzésnek a megtörténte előtt. Ezek után tudni fogja, hol áll, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, és hogy az alternatívák reálisan mit jelentenek az Ön számára. Tájékoztatjuk Önt arról is, hogy segítséget lehet kérni az adótartozás rendezésére vonatkozó terv elkészítésében, megelőzve az adóellenőrzést.

Ha úgy dönt, hogy adószakértőjével átfogó értékelést készít az adósságproblémáiról, akkor bekérik a szükséges dokumentumokat, hogy egy kicsit mélyebben elmerülhessenek a helyzetben. Az értékelés célja, hogy reális és személyre szabott tervet dolgozzanak ki. Miután az adószakértője elvégezte az értékelést, átalánydíjas árajánlatot ad Önnek. Ez az árajánlat az adósságrendezési tervében szereplő összes szolgáltatásra vonatkozik, és semmi mást nem kell fizetnie. Ha ezek megvannak, akkor jöhet nyugodtan az adóellenőrzés, jókat lehet így várni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük