Ha a Pinteresten keresgélünk hangulatos turisztikai látványosságok után, akkor nagy valószínűséggel bele fogunk futni a Baliról származó turisztikai fotókba is. Ezeken a képeken szembetűnő, hogy mennyi hangulatos fészekhintás beállítást töltenek fel erről a helyről.
A képeken látottakhoz hasonló hintákat már sok webshopban láthatunk, ezek kül- és beltéri használatra is alkalmasak és az eredetük miatt nagyon különleges hangulatteremtő képességük van. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt vonzóak ezek a hinták. Ezeknek a fészekhintáknak az óriási makrame variánsai láthatók a bali képeken, a fákra függesztve, nálunk ezek valamivel kisebb kiszerelésben teraszon és udvaron is jól használhatóak.

Sokan vannak, akiknél már van is fészekhinta otthoni környezetben. Az egyetlen fontos dolog, hogy mivel ezeket falra kell szerelni, ezért vigyázni kell, hogy a plafon elég erős-e ahhoz, hogy elbírja a kampóra függesztett hintát és a súlyunkat. Azon elv alapján, hogy amit a felnőtt csinál, azt köztudott, hogy a gyerek is csinálni akarja majd. Pontosan ennek az igénynek a kielégítésére készítik ma már számos formában, méretben és színben a gyerekeknek szánt hintákat. Bár a legtöbben a kertbe szerelik fel ezeket, de van, aki otthonában, a gyerekszobába is felfúr egyet a plafonra.

Sok fészekhinta már nagyon személyesre lett tervezve, így többen is játszhatnak bennük a gyerekek. Altathatjuk is bennük őket, hiszen köztudott, hogy a hintáknak általánosságban is az előnyei közt szerepel az is, hogy mivel a kicsi gyerekek amúgy is könnyebben elalszanak, ha ringatva vannak, így a hintáztatás segíti a szülőket ebben a folyamatban. Egy kényelmes fészekhintában akár meg is ágyazhatunk a gyereknek vagy a gyerekeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük