Jelentős adatmennyiséggel dolgozik folyamatosan? Szeretné fájljait biztonságosan tárolni online? Igényeljen szerver bérlést egyszerűen az idén is legismertebb szolgáltatótól! Szerver bérlés esetén olyan szervergépet kap, amit teljes mértékben kizárólag Ön használ.

A fizikai szervert banki biztonságú szervertermükben üzemeltetik internet kapcsolattal, teljeskörű szerver hosting szolgáltatással és hardware felügyelettel. Szerver bérlést megelőzően előre telepítik a személyes WordPress weboldalt, amivel egy óra installálási időt is meg tud spórolni, és a belépést követően azonnal tudja használni WP oldalát. Nemcsak ezzel lehet időt spórolni, hanem a cég előre elkészíti a bővítménycsomagokat is, melyekkel minden fontos vagy kedvelt plugint egy kattintással feltehet, így kész honlapot vagy működő webáruházat szerezhet néhány perc alatt.

A szerver bérlés során kiválasztott tárhely csomagok kompatibilisek a WooCommerce, Joomla, Drupal, PrestaShop, Opencart, Moodle, Concrete5, phpBB, typo3, WordPress rendszerekkel, azonkívül több száz másik tartalomkezelővel, blogmotorral, CRM-mel és egyéb rendszerrel. A szerver bérlés emellett hordoz további garanciákat, egy szerver maximum 199 tárhelyet biztosít. Ha bizonytalanul vág bele, az első 30 nap díjmentes tesztidőszak, ha ezalatt meggondolja magát, a cég visszafizeti a költségeket. A cég két szervertermet üzemeltet, melyekben egyenként több, mint 300 szerver működik, ez hatalmas erőforrás, vagyis gyors és saját szervereket és hálózatokat jelent, hazánkban egyedülálló Cloud VPS lehetőséggel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük