Az a típus vagyok, aki szeret haladni a korral, és ezt a lakberendezési stílusomban is szeretem és igyekszem is képviselni otthonomban. Gyerekként szerettem volna lakberendező lenni, ám idővel rájöttem, hogy ez amolyan minden második lányban fellelhető képesség, amit kiélhetünk a saját otthonteremtésünk során, és addigi ideiglenes lakhelyeink kialakításával.

Felismertem, hogy nekem kielégíti ezt a képességemet a saját otthonom és saját közegeim, mint az irodám rendezgetése, újítgatása és kialakítása, és ezen felül nem vágyom lakberendezői karrierre. Az utóbbi időben az egyik legnagyobb kihívást az otthon különböző tereiben a padlóburkolat kiválasztása jelentette. Kedvencem a minimalista stílus, nyugalmat és harmóniát találok benne. A terek letisztultak és tágasabb érzületet árasztanak magukból, az egész rendezett és békés.

A férjem azonban a sötétebb tónusokat szereti, számára az a karakteresebb. Így a mindkettőnk számára ideális laminált padló kiválasztása nem kevés fejtörést okozott. Én a fehér árnyalatok híve vagyok, számomra ez nem a kopár, hideg hangulat hordozója, és egyáltalán nem halvérű. Ha megfelelően játszom a színekkel a térben, akkor egy fehér árnyalatú laminált padló bizony meleg hangulatot kelt! Repertoáromban a bézs, púder-és homokszínű árnyalatok szerepeltek, férjem pedig a sötétbarna klasszikus laminált padló mellett voksolt. Végül arra a döntésre jutottunk, hogy a közösségi terekben a világosabb árnyalatok domináljanak, a dolgozó szobájában pedig megteremtjük a számára ideális, sötét tónusú, karakteres világot. Mivel sokat olvas, számára ez a színárnyalat teremti meg a „kuckós”, elvonulós légkört, aminek a kelléke még egy forró tea vagy a reggeli meleg kávé.

Mégis fegyelmezettséget is érez a sötét laminált padlón – természetesen a szoba többi eleme is illeszkedik a stílusos berendezésbe – ami az olvasás és a munkái során szintén szükséges. Nagy örömünkre szolgált, hogy a lorincparkett.hu munkatársai segítettek a közös megegyezés irányába terelni minket laminált padlóink megválasztásában, így a kezdeti fejtörés végül kielégítő megoldáshoz vezetett. Hála a készséges értékesítő kollégák hasznos tanácsainak, és a széles választéknak, amiből mind a ketten megtaláltuk a tökéletes árnyalatainkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük